IPL 2021 23 MATCH CSK Vs SRH, Ferozeshah Kotla Stadium Delhi

Get IPL cricket scores, schedule, results, fixtures, highlights, photos, videos, and all the details. Complete details of IPL 2021, with fixtures and schedules for all...


IPL 2021 23 MATCH CSK Vs SRH, Ferozeshah Kotla Stadium Delhi


CSK vs SRH match: The 23rd match of IPL 2021 will be played between Chennai Super Kings and Sunrisers Hyderabad at Ferozeshah Kotla Stadium Delhi. The Chennai Super Kings (CSK) team, which has performed well like an organized unit after losing the first match, will start in the IPL as a strong contender for victory against Sunrisers Hyderabad on Wednesday.


Jadeja added 37 runs in the last over against Royal Challengers Bangalore to single-handedly win the team, he took wickets with his right-handed bowling and also showed his brilliance in fielding. Also, openers Rituraj Gaikwad and Faf Duplessis are in good form while big innings from Suresh Raina and Ambati Rayudu will be needed.


The same Sunrisers are heavily dependent on their foreign players Captain David Warner, opener Johnny Bairstow, New Zealand giants Kane Williamson and Rashid. The poor performance of the Indian players in his team is a matter of concern for him.


Both teams are:


Chennai Super Kings Team: Mahendra Singh Dhoni (captain), Suresh Raina, Ambati Rayudu, KM Asif, Deepak Chahar, Dwayne Bravo, Faf Duplessis, Imran Tahir, Cheteshwar Pujara, Harishankar Reddy, Bhagat Verma, C Hari Nishant, N Jagadishan, Karn Sharma, Lungi Engidi, Mitchell Sentner, Ravindra Jadeja, Rituraj Gaikwad, Shardul Thakur, Sam Karan, R Sai Kishore, Moin Ali, K Gautam.


Sunrisers Hyderabad Team: David Warner (Captain), Kane Williamson, Johnny Bairstow, Manish Pandey, Bhuvneshwar Kumar, Sandeep Sharma, Khalil Ahmed, Siddharth Kaul, Basil Thampi, Jagdish Suchit, Kedar Jadhav, Mujib-ur-Rehman Shrivats Goswami, Ridhiman Saha, Priyam Garg, Vijay Shankar, Abhishek Sharma, Abdul Samad, Virat Singh, Jason Holder, Mohammad Nabi, Rashid Khan, Shahbaz Nadeem.


Click Here Topic Wise Study 


CSK vs SRH match: IPL 2021 का 23वां मैच चेन्नई सुपर किंग्स और सनराइजर्स हैदराबाद के बीच फिरोजशाह कोटला स्टेडियम दिल्ली में खेला जाएगा| पहला मैच गंवाने के बाद संगठित इकाई की तरह बेहतरीन प्रदर्शन करने वाली चेन्नई सुपरकिंगस (सीएसके) की टीम आईपीएल में बुधवार को सनराइजर्स हैदराबाद के खिलाफ जीत के प्रबल दावेदार के रूप में शुरुआत करेगी|)  

 

(जडेजा ने रॉयल चैलेंजर्स बैंगलोर के खिलाफ आखिरी ओवर में 37 रन जोड़कर अकेले दम पर टीम को जीत दिलाई थी, उन्होंने बाएं हाथ की अपनी सटीक गेंदबाजी से विकेट भी लिए और क्षेत्ररक्षण में भी अपना कमाल दिखाया| साथ ही, सलामी बल्लेबाज ऋतुराज गायकवाड़ और फाफ डुप्लेसिस अच्छी फॉर्म में है जबकि सुरेश रैना और अंबाती रायुडु से बड़ी पारियों की दरकार रहेगी है|) 


(वही सनराइजर्स अपने विदेशी खिलाड़ियों कप्तान डेविड वार्नर, सलामी बल्लेबाज जॉनी बेयरस्टो, न्यूजीलैंड के दिग्गज केन विलियमसन और राशिद पर काफी निर्भर हैं| उसकी टीम में मौजूद भारतीय खिलाड़ियों का लचर प्रदर्शन उसके लिये चिंता का विषय है|) 


दोनों टीम इस प्रकार हैं:

चेन्नई सुपर किंग्स: महेंद्र सिंह धोनी (कप्तान), सुरेश रैना, अंबाती रायुडू, केएम आसिफ, दीपक चाहर, ड्वेन ब्रावो, फाफ डुप्लेसिस, इमरान ताहिर, चेतेश्वर पुजारा, हरिशंकर रेड्डी, भगत वर्मा, सी हरि निशांत, एन जगदीशन, कर्ण शर्मा, लुंगी एनगिडी, मिचेल सेंटनर, रविंद्र जडेजा, ऋतुराज गायकवाड़, शार्दुल ठाकुर, सैम करन, आर साई किशोर, मोईन अली, के गौतम।


सनराइजर्स हैदराबाद: डेविड वार्नर (कप्तान), केन विलियमसन, जॉनी बेयरस्टो, मनीष पांडे, भुवनेश्वर कुमार, संदीप शर्मा, खलील अहमद, सिद्दार्थ कौल, बासिल थम्पी, जगदीश सुचित, केदार जाधव, मुजीब-उर-रहमान श्रीवत्स गोस्वामी, ऋधिमान साहा, प्रियम गर्ग, विजय शंकर, अभिषेक शर्मा, अब्दुल समद, विराट सिंह, जेसन होल्डर , मोहम्मद नबी, राशिद खान, शाहबाज नदीम। 


Find More IPL 2021 News

Post a Comment

Thanks For Visiting...Keep learning...!

Previous Post Next Post